Het tuinmanshuisje op de Geverstraat in Oegstgeest, is beroemd in de geschiedenis van Oegstgeest. Het staat bekend als het tuinmanshuisje van Endegeest. Mijn overgroot-ouders Thiel hebben daar een groot deel van hun leven gewoond. Mijn overgroot-vader was geen tuinman maar hoofd-kleermaker bij Endegeest.

uit 2009 tot 2009 (klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

Tuinmanshuisje

2009

Mijn overgrootouders woonden in het tuinmanshuisje op de Geverstraat in Oegstgeest. Hij was hoofdkleermaker op Endegeest. Info: www.wimhoogerdijk.info/oegstgeest/oegstgeest2b.htm

Tuinmanshuisje =A

2009

Het gezin Thiel woonde geruime tijd in het tuinmanshuisje van Endegeest in Oegstgeest. Voorheen Geverstraat 11. Mijn overgrootvader was geen tuinman maar hoofdkleermaker.

Tuinmanshuisje =A1

2009

Het gezin Thiel woonden in het tuinmanshuisje op de Geversraat in Oegstgeest. Mijn overgrootvader was hoofdkleermaker op Endegeest. Mijn oma (midden), mijn opa(rechts).

Tuinmanshuisje =A1a

2009

Mijn oma met mijn vader, in het tuinmanshuisje op de Geverstraat. Mijn vader is op 01-10-1923 daar geboren. Mijn grootouders hebben de 1e jaren bij mijn over-grootouders gewoond.

Tuinmanshuisje =A1b

2009

Mijn oma met haar zus en hun baby`s, bij het tuinmanshuisje Geverstraat 11 in Oegstgeest.

Tuinmanshuisje =A2

2009

Mijn Oma met mijn vader, in het park bij Endgeest in Oegstgeest. Mijn vader is geboren in het tuinmanshuisje in de Geverstraat te Oegstgeest.

Tuinmanshuisje =A2a

2009

Mijn vader met zijn ouders in het tuinmanshuisje op de Geverstraat 11. Ze hebben de eerste jaren bij mijn over-grootouders gewoond.

Tuinmanshuisje =A2b

2009

Mijn vader nabij het tuinmanshuisje Geverstraat 11, mijn overgroot-vader is dan al op hoge leeftijd.

Tuinmanshuisje =A3

2009

Mijn vader naast het tuinmanshuisje op de Geverstraat 11. Zijn opa was hoofdkleermaker van Endegeest. Het huis op de achtergrond bestaat nog.